Hogyan tudok most azonnal regisztrálni?


A SzámlázóLite v1.45.11 egy komplex internet-alapú szolgáltatás, és nem számítógépre telepíthető program.

 
A használatba vétellel az Igénybevevő vállalkozás adójogi bizonylatok kiállítására lesz képes. 
Szoftverünk a mindenkori legfrissebb számviteli rendeletek szerint működik. Cégünk NAV bejelentett számlázó gyártó és üzemeltető.

A szoftver által nyújtott lehetőségek tekintetében Szolgátató ügyfeleivel szerződést köt, a regisztrációs űrlapon kitöltve beérkezett, vagy emailen keresztül bekért vállalkozási adatok alapján.

Mivel a szoftverrel aki regisztrált, számlát tud kiállítani, ezért a használatba vételhez egy jelképes összegről (mely 2016 évben bruttó 1.000,- Ft) díjbekérőt bocsátunk ki. Ezzel szűrve ki az óvodás bohóckodás szintjén működő komolytalan érdeklődőket és az illegális számlagyártókat, akik ha ingyenes lenne a számlázó, felügyelet nélkül és korlátlanul tudnák a számlázót használni. Ez a számlázó szigorú NAV-os naplót vezet, így csak a komoly érdeklődőkkel foglalkozunk, akiknek nem jelent problémát a valóságban is létező céges számlájukról 1.000 Ft-ot átutalni. Természetesen, cégünk más üzletágán meglévő ügyfélkörünk számára a regisztráció díjmentes.

A regisztráció díjbekérőt Szolgáltató a regisztrált Igénybevevőnek az általa megadott email címére küld ki. Szintúgy, küldi a konkrét referenciaszámmal ellátott szolgáltatói szerződés-tervezet, melynek jóváhagyása után azt Cégünk saját költségén nyomtatja és postázza két példányban Igénybevevő részére.

» Regisztrálok!


Díjszabás


A regisztrációs díjat Szolgáltató alacsony szinten tartja, és kampányidőszakokban a regisztrációs űrlapon keresztül bejelentkező vállalkozók és gazdasági társaságok számára időszakosan biztosít engedményes díjú regisztrációt illetve kedvezményes havidíjat is.

A használatba vételhez a számlázó user/password adatbázisába a regisztrált Igénybevevőkat Szolgáltató munkatársai mindig kézzel rögzítik fel. Ehhez szükségük van a regisztráló vállalkozó vagy gazdasági társaság nevére, és azt a nevet a minisztériumi cégjegyzékben, illetve egyéni vállalkozói jegyékben minden esetben ellenőrzik (ezért rögzítünk kézzel). A hét minden naptári napjára van ügyeletbe beosztott munkatársunk, az Igénybeveők így kötetlenül regisztrálhatnak - kivételt csak az állami ünnepek alkalmával teszünk.

Általános díjszabásunk a Jogi tájékoztató és ÁSZF nevű dokumentumunk része, melytől esetileg a konkrét szerződéseink kedvezőbben is eltérhetnek. 


Demo lehetőség

 
Szolgáltató nem árul zsákbamacskát, demo hozzáférésre a a demo@teszt.hu userrel és Teszt01 jelszóval van lehetőség. A demo hozzáférés jogi korlátairól lásd: *lábjegyzet.

» Regisztrálok!             Előtte még kipróbálom a számlázót...


2016: Innovációs törekvéseink

Szolgáltató elhatározta, hogy 2016 is az Innováció éve lesz — szoftver-fejlesztőink az év minden hónapjában egy-egy apró vagy nagyobb ötletet kidolgoznak, és a szoftverbe illesztenek. Igénybevevőink így szinte minden nap vagy héten látványosan és folyamatosan egy mindig bővülő, megújuló, egyre magasabb szolgáltatási minőséget képviselő szoftver használatára lesznek jogosultak a regisztrációval. 

Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink és pozitív szándékaink Önöknek is hasznára válnak!

Üdvözlettel:
a SzámlázóLite csapata
» Németh Róbert
» Dobai Csaba
» ifj. Handzsúr István
» Otártics András


 Kedves trükközni vágyók! A szoftver nagyon sok mindent naplóz. Demo user is az éles adatbázisba dolgozik, ezért ha onnan a demo user cégprofilját egy tesztelő átállítja valódi cégre és onnan számláz, annak nyoma lesz, és az ilyen bizonylat valódi számlának fog minősülni, ez alapján valódi számlázásért Szolgáltató használatba vételi térítési díjat fog felszámolni, ha a számla befogadója valódi vállalkozás és a valódi vállalkozás arról nyilatkozik, hogy a számlát befogadta. Ezt az etikátlan magatartást Szolgáltató 10.000,- Ft térítési díj értéken határozza meg, és ezt az összeget kiszámlázza, illetve közjegyzői úton fizetési meghagyással, közvetlenül a kiállító bankszámlájára terhelheti be.